PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

La iniciativa ‘Cultura en família’ torna a Escaldes

El pròxim espectacle serà el 26 de març, a càrrec de l’ENA

Per El Periòdic

Un dels espectacles programats dins de ‘Cultura en família’.
Un dels espectacles programats dins de ‘Cultura en família’. | Comú d’Escaldes-Engordany

El Comú d’Escaldes-Engordany ha programat un seguit d’espectacles adreçats a les famílies que permetrà a grans i petits gaudir de la descoberta de la literatura, el teatre i la música de forma lúdica. Es tracta de la segona edició de la iniciativa Cultura en família a la parròquia, i de fet, va arrencar el darrer dilluns amb Mozartland, un concert-espectacle inclòs dins del programa d’actes del Carnaval, que s’ha celebrat conjuntament amb Andorra la Vella. 

La pròxima cita serà Cuques, a càrrec de l’Escena Nacional d’Andorra (ENA), un conte sobre l’amistat en un món col·lapsat per les deixalles d’un futur no massa llunyà. Serà el 26 de març, i les entrades es poden adquirir a través del web agenda.ad, amb un cost de tres euros pels adults –l’accés és gratuït pels infants–. El 23 d’abril, i emmarcat en els actes de Sant Jordi, s’ha programat On vas, Moby Dick?, a càrrec del Centre de titelles de Lleida, que ens explicaran la història del Tim, un nen a qui li agrada veure el mar, motiu pel qual, sempre que pot, visita l’àvia al seu poble de pescadors. Allà coneixerà la Kalin, una nena de la seva edat, que li contarà la història de la Moby Dick. Tot jugant i fent volar la imaginació, en Tim i la Kalin reviuran les aventures de la gran balena blanca per alliberar-se dels arpons del capità Ahab i continuar nedant lliure pels set mars. L’entrada és gratuïta. 

El Rei de la casa, de la Cia. Farrés brothers, tancarà el programa el 21 de maig. Es tracta d’un espectacle sobre la gelosia entre germans i el desig de poder, que narren com el tron del rei de casa està molt disputat, no només pel germà gran i el germà petit, sinó també per altres reis que ja fa temps van ser destronats i ara anhelen recuperar el seu poder. Les entrades costen tres euros als adults i són gratuïtes pels menuts, i estan disponibles a l’Oficina de Turisme d’Escaldes-Engordany i al Servei de Tràmits del comú. Des de la corporació van detallar que tots els espectacles són a les 17.00 hores, a la Sala Prat del Roure, i es recomana consultar les mesures de prevenció de la covid-19 establertes pel Govern abans d’assistir als espectacles. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT