PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Roger Puig finalitza el seu segon entrenament preparatori a Pequín

La cerimònia d’obertura dels Jocs Paralímpics d’Hivern tindrà lloc demà a l’Estadi Nacional

Per El Periòdic

Puig en el seu segon entrenament a Pequín.
Puig en el seu segon entrenament a Pequín. | FAE

Els Jocs Paralímpics d’Hivern que tindran lloc a la localitat xinesa de Pequín segueixen en la seva fase d’entrenament de descens en esquí alpí, amb Roger Puig entre els participants i com a únic representant andorrà. 


Puig va marcar ahir el 20è millor temps als entrenaments, en la que va ser la segona jornada preparatòria per a l’esquiador de la Federació Andorrana d’Esquí (FAE). Pel que fa a les marques, els cronos entre els esquiadors es van escurçar molt, fet que va recalcar, encara més si cap, l’alt nivell en què comptarà aquesta edició olímpica, i dins d’aquests temps va ser l’andorrà qui va registrar una major progressió, aconseguint rebaixar en dos segons el seu temps de dimarts.


Des de l’equip va explicar que l’esquiador «ha comès algunes errades que l’han perjudicat, tot i que la valoració és molt positiva», i avui Puig estarà a línia de sortida de la tercera sessió d’entrenaments, i a tan sols un dia que comenci aquesta aventura. La cerimònia d’obertura d’aquests Jocs Paralímpics tindrà lloc demà, igual que ja va passar en els Jocs Olímpics d’Hivern d’aquest any, donat que ja va quedar establert per part del Comitè Olímpic Internacional (COI) un calendari paral·lel, separant ambdós esdeveniments amb un mes de diferència. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT