PUBLICITAT

es

Tres membres d'una mateixa família moren en un accident a Navarra

El sinistre va consistir en una sortida de la via d’un vehicle a l’AP-68

Per El Periòdic

Agents de la Guàrdia Civil atenen l'accident en què van morir tres membres d'una família resident al Principat.
Agents de la Guàrdia Civil atenen l'accident en què van morir tres membres d'una família resident al Principat. | NOTICIAS DE NAVARRA

Tres persones d’una mateixa família portuguesa establerta a Andorra la Vella van morir dilluns passat a Navarra i una altra parent va resultar ferida en un accident de trànsit ocorregut en l’AP-68 (Autopista Basc-Aragonesa), a l’altura del terme municipal de Ablitas.

L’accident es va registrar a les 17.09 hores en el quilòmetre 234,5 i va consistir en una sortida de via pel marge dret d’un vehicle que circulava en direcció Saragossa i que va xocar contra una arqueta de formigó fora de la calçada. En el sinistre no es van veure implicats més vehicles, segons va informar la Guàrdia Civil. 
Fins al lloc del sinistre es van desplaçar unitats dels bombers del parc de Tudela, dues ambulàncies i l’helicòpter sanitari, mentre que agents de l’Agrupació de Trànsit de la Guàrdia Civil es van fer càrrec de les diligències, segons va informar en la seva edició d’ahir Noticias de Navarra.  El Departament de Mobilitat del Govern va traslladar  el seu més sentit condol als familiars i amics de les tres persones residents al país que van pedre  la vida aquest dimarts en un accident de trànsit a Navarra.

Accident al Port d’Envalira

D’altra banda, Mobilitat va informar ahir a la tarda d’un tall de circulació al punt quilomètric 28,200 de la Carretera General 2 en ambdós sentits de la marxa al Port d’Envalira per un accident de circulació que va tenir lloc poc abans de dos quarts de sis de la tarda a l’alçada del circuit del Pas de la Casa. La intensa boira podria haver estar la causant de l’accident, que va obligar a donar pas alternatiu a la via i en el qual van resultar ferides dues persones. Al sinistre s’hi van veure implicats dos turismes, un Renault Clio i Mercedes-Benz GL, ambdós amb matrícula francesa. Les dues ocupants del Renault Clio, dues dones no residents de 63 i 47 anys, van resultar  ferides, segons va informar el Cos de Policia a la seva pàgina web. H

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT