PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Salut registra un total de 166 nous contagiats

La pressió sanitària continua estable amb 14 ingressats a l’hospital

Per El Periòdic

Imatge d’arxiu de l’hospital.
Imatge d’arxiu de l’hospital. | Maricel Blanch

El Ministeri de Salut va registrar un total de 166 nous positius per coronavirus des de la darrera actualització sanitària de divendres passat. Es tracta d’una xifra que eleva els casos totals des de l’inici de la pandèmia fins als 38.165. Al llarg d’aquests quatre dies festius, a més a més, es va experimentar un notable descens dels casos actius (-148), el que representa que actualment hi hagi 565 persones amb la malaltia. Pel que fa a les recuperacions, aquestes es van incrementar en 314, arribant fins a les 37.449, i no es va haver de lamentar cap nova defunció, les quals es mantenen en 151.

Amb relació a la pressió sanitària, les dades continuen sent estables respecte de les que va mostrar Salut divendres passat. Així, hi ha 11 persones ingressades a planta de l’Hospital Nostra Senyora de Meritxell i quatre a la Unitat de Cures Intensives (UCI), de les quals tres es troben en situació de ventilació mecànica. Quant a la població escolar, són dues les aules en vigilància activa parcial, i 10 en vigilància passiva.

Finalment, el Govern va informar que des de l’inici del pla de vacunació s’han administrat un total de 155.759 vacunes, de les quals 57.978 corresponen a primeres dosis, 57.233 a segones i 40.548 a terceres. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT