PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Herver aconsegueix la cinquena plaça a la primera jornada de lliga

Paula González, Lola Vega, Silvio Moreira i Sergi Herver també prenen part a la cita

Per El Periòdic

Els competidors del Karate Xavi Andorra a Alacant.
Els competidors del Karate Xavi Andorra a Alacant. | Karate Xavi Andorra

La ciutat d’Alacant (Espanya) va acollir la primera jornada de la Lliga Nacional Espanyola de Karate (RFEK) en les categories cadet i absoluta, en la qual van estar presents els karatekes del Karate Xavi Andorra Paula González, Lola Vega, Silvio Moreira, Sergi Herver i Sandra Herver.


Va ser aquesta última, Sandra Herver, la competidora més destacada de la delegació tricolor, aconseguint una meritòria cinquena plaça després de superar cinc combats quedant-se a res de fer-se amb la medalla de bronze. No obstant això, aquesta cinquena plaça d’Herver fa que tingui un peu ficat a la Gran Final que tindrà lloc al desembre, a Corunya.


D’altra banda, Sergi Herver i Silvio Moreira no van poder superar la primera fase en les seves respectives categories i amb Moreira competint en la modalitat de Kata. Herver va perdre el seu combat per la mínima, mentre que Moreira va quedar cinquè en un grup on van passar els quatre primers. Finalment, en categoria cadet, González va haver de disputar la repesca, però no va superar el segon combat de la mateixa registrant un total de tres duels, mentre que Vega va passar la primera trobada per sorteig i va perdre la següent sense tenir opció de repesca. 

 

La crònica - Via Karate Xavi Andorra

 

En categoria Cadet (14-15 anys):

• Paula Gonzalez, que va competir en la categoria -47 Kg, Paula es va enfrontar en el primer combat a la competidora Susi Marin amb la que va perdre de forma clara per 5-0. Donat que aquesta competidora va arribar a la final, vam poder repescar. En el primer combat de repesca Paula es va enfrontar a la competidora Doae Benbousta a la que va superar pel Senshu (el que marca primer guanya en cas d’empat) després d’empatar el combat, molt disputat a 4. En el segon combat de repesca, Paula es va enfrontar a la competidora canària Maria Melian a la que no van poder superar, perdent el combat per 2-0. Tres combats per Paula.

• Lola Vega, que va competir en la categoria -54 Kg, Lola va passar el primer encontre per sorteig (BYE) y en la segona ronda es va enfrontar a la competidora Naiara Rodriguez a la que no va poder superar, perdent el seu combat per 2-0 i sense opcions de repesca.

 

En categoria Sènior (+18 anys)

• Silvio Moreira, que va competir en la categoria Sènior Masculí, Silvio va sortir en el grup 6 (dels 8) i amb el seu Kata va obtenir una puntuació de 22,54. Aquesta puntuació no va ser suficient per poder passar el primer tall. Van passar quatre competidors i Silvio va quedar cinquè.

• Sergi Herver, que va competir en la categoria -84 Kg, Sergi es va enfrontar en el primer encontre al competidor canari Eduardo Bazo al que no va poder superar en un combat molt disputat que va acabar en empat a zero i que el competidor canari va guanyar per decisió arbitral (Hantei) per 3-2. No vam tenir opcions de repesca.

• Sandra Herver, que va competir en la categoria -61 Kg, Sandra va tenir en la seva categoria 2 fulles. Ella hi era a la fulla 2. En el primer encontre es va enfrontar a la competidora canària Yadira Santana a la que va guanyar per un clar 6-0. En la segona ronda ens va tocar enfrontar-nos a la competidora Sara Vázquez a la que Sandra va guanyar per decisió arbitral (Hantei) de forma clara per 5-0 després d’acabar el combat empatant a zero. En la tercera ronda Sandra es va enfrontar a la competidora del País Basc Iratxe Larrañaga a la que va superar per 1-0 en un combat molt tàctic.

En la ronda quatre, final de la seva fulla ens va tocar enfrontar-nos a la competidora madrilenya Coral Herrador a la que no vam poder superar per 3-1 en un combat molt disputat. Ens va quedar el combat per la medalla de Bronze, combat en el que Sandra es va enfrontar a la competidora canària Indira Zuñiga i a la que no vam poder superar per un 7-3. Combat també molt disputat. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT