PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Escura i Cortés arriben a Barcelona després de tota l’odissea viscuda

El tres andorrans restants també surten de Polònia i dormen a Espanya

Per El Periòdic

Cortés (esquerra) i Escura (dreta) en el tren de camí a Polònia.
Cortés (esquerra) i Escura (dreta) en el tren de camí a Polònia. | @EscuraJ

L’odissea viscuda per l’andorrà Jordi Escura i el català Lluís Cortés arriba a la seva fi. Ambdós van arribar dissabte a Cracòvia després de sortir de Kíev el passat dia 24 cap a Lviv, mentre que va ser ahir a la tarda quan Escura va compartir un vídeo a les seves xarxes socials explicant que «ahir [dissabte] va ser un dia molt llarg, incloent-hi el viatge en tren, que va ser complicat i incòmode en estar ple de gent que volia sortir d’aquesta situació, i amb bastants sorpreses entremig, però que finalment va acabar tot bé».

Al voltant de les 16.00 hores d’ahir, tant Escura com Cortés ja estaven esperant per embarcar en el vol que els duria de tornada a Barcelona després d’un viatge en tren que va durar 13 hores i en el que van fer un total de 100 quilòmetres. «Per una banda, estem molt contents d’haver pogut sortir i de tornar cap a casa, però per l’altra no deixarem d’estar preocupats per totes les persones i històries que deixem al darrere. Tenim amics que estan a Ucraïna, amb les seves famílies, i la realitat és com és, i no dona motius per poder estar tranquils».

Si no hi ha cap canvi ni contratemps, Escura, Cortés i els tres andorrans que es trobaven també a Ucraïna hauran pogut dormir en terres espanyoles i avui podran tornar a començar el seu dia a dia lluny del malson de la guerra. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT