PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Missatges i trucades gratis entre Andorra i Ucraïna

Aquesta gratuïtat s’aplicarà des del passat 24 de febrer

Per El Periòdic

Imatge de suport a Ucraïna d'Andorra Telecom.
Imatge de suport a Ucraïna d'Andorra Telecom. | Andorra Telecom

Andorra Telecom ofereix trucades i missatges SMS gratuïts entre Andorra i Ucraïna, tant des del Principat cap al país de l’Europa de l’Est com les comunicacions que es puguin efectuar en roaming des del país ucraïnès cap a Andorra, tal com va anunciar ahir la companyia en un comunicat.

Aquesta gratuïtat s’aplicarà des del passat 24 de febrer, data en què es va desencadenar l’inici de la invasió russa, i es mantindrà durant un temps indefinit, depenent de l’evolució dels successos i l’actualitat del conflicte. 

Segons va indicar el portaveu de la companyia, Carles Casadevall, «Andorra Telecom vol facilitar tant com sigui possible la comunicació dels residents al país amb els seus familiars o amics que estiguin a Ucraïna. És un moment molt delicat per a tothom qui tingui llaços amb aquest país i volem estar al seu costat en la mesura del possible».

Per la seva part, Andorra Telecom vol reiterar el seu suport a totes les persones afectades en «aquest moment tan delicat per  a la integritat física de tots els afectats al conflicte armat». 

PUBLICITAT
PUBLICITAT