Graslaub obté la segona posició a la Copa Catalana

L'andorrà es queda a només a un segon de distància del vencedor

Graslaub, al podi a Avià.
Graslaub, al podi a Avià. | Joan Miró

El rider de la Federació Andorrana de Ciclisme Arnau Graslaub ha començat la temporada 2022 de descens amb molt bon peu, en obtenir un gran segon lloc a la primera prova de la Copa Catalana d’Avià, a Barcelona. Pel que fa a la cursa, el tricolor va assolir una bona prova classificatòria amb un segon lloc, amb un temps de 1.52.4 a 2 segons del primer.

Ja a la final, Graslaub va poder realitzar una baixada molt sòlida i ràpida aconseguint un temps d’1.51.2 que li va permetre aconseguir el subcampionat només a un segon de distància del vencedor. Ara, el rider ja es prepara per a la propera cursa a mitjans de març, que serà el Gran Premi de Sant Andreu de la Barca, la primera prova de l’Open d’Espanya.