Els de ‘Xepi’ Garcia vencen de manera contundent a l’Estadi Nacional

Per David Sansaloni

Un instant del duel entre el VPC i l’ES Laroque Belesta a l’Estadi Nacional.
Un instant del duel entre el VPC i l’ES Laroque Belesta a l’Estadi Nacional. | VPC Andorra Rugby XV

El VPC Andorra continua mostrant el segell Xepi, i en aquesta ocasió els tricolor van passar per sobre de l’ES Laroque Belesta en un nou duel referent a la Lliga d’Honor d’Occitània, vencent per 50-8 als francesos en la trobada que va tenir lloc ahir a la tarda a l’Estadi Nacional.

Els tricolor van encetar el marcador gràcies a una bona transformació de Sebas Barrera, però els seus rivals van fer el mateix quan passaven els 10 minuts de partit, establint l’empat en el marcador. A partir d’aquest moment es va poder veure un autèntic recital dels locals, que van establir el 36-3 en el lluminós al descans, realitzant una gran actuació tant en defensa com en atac.

Ja en la represa, sobre la gespa es va veure el mateix guió que en la primera meitat. Domini absolut per part del VPC, que no es va aturar a l’hora de prémer el Laroque Belesta. Els de Xepi es van agradar fins a materialitzar la victòria final per 50-8.

«La veritat és que estem molt contents per la victòria i les bones sensacions sobre el terreny de joc. Aquesta victòria ens donarà una bona empenta per afrontar el pròxim partit de lliga, a fora contra el líder», va declarar Garcia en acabar la trobada, mentre que els tricolor ja es preparen per al seu pròxim duel.