PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

El Movlav ofereix un torneig de Ballon Laurèdian Cup i de pàdel

Els premis són una entrada doble per Zero Latency o un mes gratuït amb Go&Padel

Per El Periòdic

Un cartell publicitari del campionat d’avui del Laurèdian Ballon Cup.
Un cartell publicitari del campionat d’avui del Laurèdian Ballon Cup. | Comú de Sant Julià de Lòria

El projecte MovLav, impulsat pel Comú de Sant Julià de Lòria, durà a terme demà el concurs Ballon Laurèdian Cup a les 16.00 hores a les instal·lacions de LAUesport i també es jugarà la gran final de pàdel per majors de 16 anys, demà a les 12.00 hores a les pistes de pàdel.

El guanyador del concurs de Ballon Laurèdian Cup s’emportarà una entrada doble per Zero Latency i la parella guanyadora del pàdel s’endurà un mes de classes gratis amb Go&Padel i material tècnic. En aquest tercer i quart concurs, els organitzadors de Movlav juntament amb la col·laboració de Laurèdia Jove i LAUesport, van voler fer valdre la competitivitat com a valor, aportant la capacitat d’organització per desenvolupar avantatges i respecte als competidors.

Pel que fa al Ballon Laurèndian Cup, s’han inspirat en la iniciativa creada per Ibai Llanos i Gerard Piqué en crear un torneig mundial de globus. L’objectiu és que el globus no toqui a terra amb una lluita un contra un. Fins a una desena de joves a partir d’11 anys participaran en aquest concurs. Quant al torneig de pàdel les parelles s’han anat organitzant de manera individual per tal de jugar els partits. Aquest cap de setmana les vuit primeres parelles es disputaran entre avui i demà les últimes posicions al rànquing perquè diumenge a les 12.00 hores se celebri la gran final. Tots dos esdeveniments són gratuïts i encara queden places pel Ballon Laurèndian Cup. Cal recordar, que les Olimpíades Culturals de Movlav duraran fins al 29 d’abril. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT