PUBLICITAT

Andorra la Vella

Reinventar-se a casa

L’FC Andorra torna a la competició després d’una setmana d’atur i rep un Sevilla Atlético molt canviat

Per David Sansaloni

Alguns jugadors de l’FC Andorra en el darrer entrenament realitzat aquesta setmana a l’Estadi Nacional.
Alguns jugadors de l’FC Andorra en el darrer entrenament realitzat aquesta setmana a l’Estadi Nacional. | @FCANDORRA

L’FC Andorra torna a la Primera RFEF Footters després d’haver tingut una setmana d’atur a causa dels set positius que va presentar l’equip dirigit per Eder Sarabia. Ara, en una nova jornada de lliga, els tricolor reben un Sevilla Atlético d’allò més canviat, i és que en el partit d’anada els andalusos ja van sorprendre empatant el duel (1-1) quan eren cuers a la taula classificatòria. 


«Arran del partit que van disputar contra el Barça, on els van fer quatre gols a la primera meitat, el Sevilla es va convertir en un nou equip», va declarar Sarabia ahir. La trobada, diu, serà molt semblant a la darrera que va disputar l’FC Andorra davant el Vila-real B, «i potser s’acabi decidint el resultat mitjançant errades o encerts puntuals».


El tècnic basc va recuperar la gran part dels seus jugadors (els que van estar afectats pel virus) al llarg d’aquesta setmana, per la qual cosa «no sabrem com està cadascú fins a l’últim moment». El fet d’haver passat la covid-19 pot haver afectat cada integrant de la plantilla d’una manera diferent, i segons va explicar Sarabia és fàcil que avui es vegin bastants canvis a la gespa, amb jugadors que hauran de situar-se en posicions les quals no estan tan acostumats. «No tindrem a tots els jugadors al 100% i ens haurem d’adaptar a aquestes dificultats, però ens agrada i és el que ens fa créixer», va dir l’entrenador tricolor, mentre afegia que «confiem en tot el grup i si alguns no estan en les seves millors condicions, altres els podran substituir sense cap problema».


L’FC Andorra se situa tercer a la taula classificatòria amb 41 punts, i a tan sols un del segon classificat, l’Albacete, mentre que el Vila-real B continua encapçalant aquest grup 2 amb 46 punts. Tot just darrere dels tricolor es troba l’Atlético Baleares amb 40 punts, seguit de l’Alcoià amb 38. D’altra banda, el filial del Sevilla FC es troba en la 14a posició amb 31 punts, per sobre d’equips com el Barça B o el Reial Madrid Castilla.


Sobre el fet d’assolir aquesta posició entre els equips privilegiats també va ser preguntat Sarabia, qui va explicar que «és difícil no estar pendent de la classificació perquè no podem mirar a un altre costat, però l’important és saber controlar les emocions». Segons va assegurar el basc, el vestidor no està «ansiós ni preocupat» pel que fa a la situació de l’equip, però sí que es té en compte a l’hora d’analitzar les situacions en els diferents partits a la lliga on, en alguns moments, «sí que es veu aquesta impaciència quan es tracta de corregir algunes errades que fem en algunes trobades».


Tanmateix, els del Principat no volen defugir aquesta situació, i aposten per «afrontar-la, ja que es tracta d’una gran oportunitat per continuar creixent, ja no sols en l’àmbit conjunt, sinó també individualment per a cada jugador».


Finalment, pel que fa a l’aspecte tàctic, els locals esperen un Sevilla Atlético «vertical, que tal vegada aprofiti la seva capacitat per replegar al darrere i potenciar el seu contraatac, i és per això que haurem de tenir en compte aquestes jugades per donar-li la volta i intentar ser nosaltres els que puguem desenvolupar la nostra metodologia de joc». 

PUBLICITAT
PUBLICITAT