PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Riva i Ruiz reben als participants, andorrans i residents, del Dakar

Entre els presents noms com el d’Albert Llovera, Matthieu Baumel o David Castera

Per El Periòdic

Un instant de l’acte al CTEO.
Un instant de l’acte al CTEO. | SFGA/CEsteve

La ministra de Cultura i Esports, Silvia Riva, i el secretari d’Estat d’Esports, Justo Ruiz, van rebre ahir, al Centre de Tecnificació Esportiva d’Ordino (CTEO), els participants al Ral·li Dakar 2022. La visita va comptar amb la participació de bona part dels assistents andorrans i residents que enguany van estar presents en la prova esportiva que es va celebrar a l’Aràbia Saudita. 


Riva va mostrar el seu agraïment «sincer i de cor, perquè sabem que és una prova extrema i la dificultat que té finalitzar-la». La ministra també va celebrar que la participació d’andorrans i residents, a tots els nivells de la prova, creix cada any. «És un orgull per tots que avui puguem trobar-nos i celebrar que la família cada vegada creix més», va ressaltar.


La titular de Cultura i Esports va destacar que la rebuda es va voler fer al CTEO per apropar als esportistes les noves reformes que s’han dut a terme a la instal·lació per esdevenir el centre de referència dels esportistes tecnificats del país. Per aquest motiu, també va emplaçar a les federacions per «treballar de la mà» perquè l’edició de l’any que ve torni a comptar amb el màxim nivell.


Entre els convidats assistents va destacar la participació del director de cursa, David Castera, i la del copilot, Matthieu Baumel, que va aconseguir la tercera victòria en cotxes al costat del qatarià Nasser Al-Attiyah. També van prendre part de l’acte pilots andorrans com Albert Llovera. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT