PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

El Río Duero s’acomiada de la Copa en perdre amb el Melilla

L’equip liderat per Xavi Folguera ja se centra en els tres partits que queden de lliga

Per David Sansaloni

Un instant del partit entre el CV Melilla i el Río Duero de Copa del Rei.
Un instant del partit entre el CV Melilla i el Río Duero de Copa del Rei. | @federacionvoleibol

El Río Duero no va poder superar la primera eliminatòria que els va enfrontar davant el CV Melilla ahir en la primera trobada de quarts de final de la Copa del Rei de Voleibol 2022. Encapçalats per l’andorrà Xavi Folguera, els de Sòria van caure per 3-0 (25-19, 25-17, 25-20), tot i que els celestes van començar amb il·lusió en el primer set, però els de Melilla es van anar acomodant ràpidament. Maximiliano Scarpin va ser un puntal amb 14 serveis, més del doble que Adrián Olalla per part dels sorians, que va aconseguir sis. En total, 49 per part del Melilla, per 37 del Río Duero.


El primer set va arribar a tenir una diferència de nou punts, que van anar retallant els de Sòria, però diverses errades van fer trontollar el Río Duero. Malgrat això, aquests no es van amagar i amb un 24-17 van aconseguir estrènyer dos punts més, però no va ser suficient i van perdre 25-19. Ja en el segon set, Toribio va marcar pautes i els sorians van començar avançant-se en el marcador, però els de Melilla es van refer i van voltejar el resultat, tornant a marcar diferències d’entre tres i quatre punts. També en els bloquejos va haver-hi diferència, amb fins a quatre de Diehdiou, per un, per exemple, de Villalba.


Finalment, en el tercer set, i malgrat intentar-ho tot, amb grans encerts, les errades van acabar sortint cares, i els jugadors d’Abdelkader Salim no van perdonar, vencent també en aquest període amb un marcador de 25-20.


En acabar el partit, Folguera va declarar que «estem tristos, ja que penso que no hem acabat d’entrar al partit en cap moment, i tot el que havíem plantejat, bàsicament, no hem fet cas de res». El tricolor va fer incís en què el Mellilla «és un equip molt regular, i arribava demostrant-ho a la lliga, i així s’han comportat en aquest duel, mentre que nosaltres hem estat a la inversa del que veníem sent fins al moment».


Tanmateix, Folguera també va voler explicar que «hem acusat la inexperiència de disputar partits i competicions com aquesta, i sols ens queda donar-li l’enhorabona al Melilla i centrar-nos a continuar treballant per afrontar els tres partits que queden de Superlliga i el play-off». 

PUBLICITAT
PUBLICITAT