PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Marticella, nou president de l’Andorra Esports Clúster

L’entitat aprova en l’assemblea general la renovació de la junta directiva després que «hagi assolit amb èxit els objectius marcats»

Per El Periòdic

L’assemblea general de l’entitat.
L’assemblea general de l’entitat. | A. E. C.

L’Andorra Esports Clúster va aprovar ahir, durant l’assemblea general de l’entitat, la renovació de la junta directiva després que «aquesta hagi assolit amb èxit els objectius marcats», segons van assegurar en un comunicat. La incorporació de Josep Marticella com a nou president es produeix davant la sortida de David Hidalgo al capdavant d’una junta directiva que, sota la seva presidència, ha aconseguit «arrancar i consolidar el projecte, així com situar l’entitat com l’agent de referència en el sector de l’esport del país». 

La nova junta incorpora estrelles del món de l’esport com el ciclista Carlos Verona, i noms de referència  com el president del Bàsquet Club Andorra, Gorka Aixàs, el doctor Bernat Escoda o Alfonso Torreño, mentre que continuen al capdavant del projecte Gerard Riart com a vicepresident, Antonio Rodríguez com a tresorer i Patrick Toussaint com a vocal. 

David Hidalgo i Josep Marticella van explicar que aconseguir esdevenir l’únic país d’Europa en no tancar els gimnasos després del primer confinament i la declaració de l’esport com a Sector d’Interès Nacional, «són clars exemples de la gran tasca que ha desenvolupat el clúster, gràcies a la implicació de les empreses i del sector públic, esdevenint la col·laboració públic i privada la clau de l’èxit», van explicar.

David Hidalgo es mostrava «content de completar un període de quatre anys en què malgrat la conjuntura hem arrancat i consolidat el clúster, unint tot el sector en un projecte comú», i dedicava unes paraules d’agraïment per «la imprescindible implicació i professionalitat» d’Alba Reguant, Christian Palau i Lídia Martínez, vocals sortints. 

Per la seva banda, Josep Marticella va afirmar que «agraeixo la confiança dipositada i, conjuntament amb la resta de l’equip, agafem amb il·lusió, compromís i responsabilitat el llegat de la junta anterior, i animo a la nova junta, a tots els socis, i a l’equip humà del clúster, a  afrontar el repte del Clúster 2.0».

Per altra banda, Gemma Riu, que continua al capdavant de l’equip, es mostrava “molt satisfeta per haver assolit 50 socis en només dos anys d’activitat” i es marcava l’objectiu d’arribar als 70 aquest 2022. Va afirmar també que,  un cop consolidat el projecte, ara s’inicia una nova fase de creixement i digitalització del Clúster 2.0, en la qual es vol reeditar l’èxit del programa d’innovació, fomentar les accions de valor compartit i seguir deixant una empremta positiva per a les empreses i institucions del sector esportiu d’Andorra, les persones i l’entorn.

PUBLICITAT
PUBLICITAT