PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Esprint final buscant els play-offs

La jornada 17 comptarà amb una lluita aferrissada per fer-se amb una de les quatre primeres posicions

Per El Periòdic

El defensa de l'Inter Pau Bosch i el davanter de la UE Gaston Machado pugnen per una pilota dividida en el duel que va enfrontar-los en la jornada 10.
El defensa de l'Inter Pau Bosch i el davanter de la UE Gaston Machado pugnen per una pilota dividida en el duel que va enfrontar-los en la jornada 10. | Xavi Miró / FAF

La Lliga Multisegur arriba a la recta final de la fase regular que definirà quins equips lluiten pel títol i quins han de lluitar per la permanència. Queden 5 jornades per donar pas als playoff i tot està per definir: L'Inter és líder amb 35 punts, Atlètic segon amb 29, Sant Julià tercer amb 27, UE quart amb 26, FC Santa Coloma cinquè amb 24, Ordino sisè amb 18, Engordany setè amb 13 i Carroi vuitè amb 3.

 

UE SANTA COLOMA – INTER CLUB ESCALDES (11.00h – Twitch Fedandfut – Ràdio Valira 93.3 fm)

 

L’únic partit que enfrontarà aquest diumenge dos equips que actualment ocupen zona de play-off pel títol, serà el UE Santa Coloma – Inter Club Escaldes. Els escaldencs arriben líders amb 6 punts de marge respecte el segon, i amb l’oportunitat de marxar encara més al capdavant de la classificació. De la seva banda, els colomencs han tornat aquesta setmana a la meitat alta, amb golejada inclosa, així que voldran mantenir aquest bon moment de forma.

 

El defensa de l'Inter Pau Bosch i el davanter de la UE Gaston Machado pugnen per una pilota dividida en el duel que va enfrontar-los en la jornada 10. / Xavi Miró

 

FC ORDINO – ATLÈTIC CLUB ESCALDES (13.30h – Twitch Fedandfut – Diari TV)

 

Un altre dels duels destacats de la jornada 17 a la Lliga Multisegur Assegurances és el que enfrontarà el FC Ordino i l’Atlètic Club Escaldes. Dos equips que arriben amb l’únic objectiu de sumar 3 punts. L’Ordino per fer bona la victòria de diumenge passat, mentre que els escaldencs buscaran retrobar-se amb el triomf després de sumar cap dels últims 6 punts en joc. En cas de guanyar, els de Bori Moreno mantindrien segur la plaça europea. Si ho aconsegueixen els de Carlos Sánchez, faran un pas més cap a la permanència.

 

Joao Pedro controla una pilota pressionat per Zugic en un Atlètic-Ordino d'aquesta temporada que es tornarà a repetir a la jornada 17. / Xavi Miró

 

UE ENGORDANY – UE SANT JULIÀ (16.00h – Twitch Fedandfut – Diari TV)

 

Partit entre Engordany i Sant Julià amb molt en joc per a tots dos equips. Escaldencs i lauredians necessiten els 3 punts després de no poder sumar-los en la jornada anterior. Els lauredians enfrontaran el partit saben què han fet els altres rivals directe a la part alta de la classificació. En canvi, l’Engordany jugarà sabent si es pot apropar a la zona de salvació.

 

CE CARROI – FC SANTA COLOMA (18.30h – Twitch Fedandfut)

 

Duel de necessitats entre Carroi i FC Santa Coloma per tancar la jornada 17 de competició a la Lliga Multisegur Assegurances. El Carroi busca 3 punts per a continuar amb les opcions intactes de poder salvar la categoria. En canvi, els colomencs busquen urgentment una victòria que els pugui tornar a apropar a la zona alta de la classificació.

PUBLICITAT
PUBLICITAT