PUBLICITAT

24-F: El dia en què els hotelers celebren l'assemblea de fusió

  • La UH i l'AdHA ja han fet les respectives assemblees d'autodissolució
E. A.
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
El portaveu de les associacions hoteleres, Joan Antoni Azurmendi Foto: ORIOL LLAURADÓ

Ja hi ha data per a la celebració de l'assemblea de fusió de les dues associacions hoteleres del país. Serà el 24 de febrer. Ha estat un procés llarg, però en menys d'un mes arribarà a la seva culminació, segons va explicar a aquest rotatiu el portaveu de les dues entitats, Joan Antoni Azurmendi. De fet, la confirmació es produeix després que tant la Unió Hotelera (UH) com l'Associació d'Hotelers d'Andorra (AdHA) hagin celebrat les respectives assemblees d'autodissolució, una dimecres i l'altra dijous, i tal com ja havia avançat EL PERIÒDIC la setmana passada.

La UH i l'AdHA comparteixen despatx i personal des del mes d'octubre, i la fusió efectiva restava a l'espera de polir alguns serrells de caire eminentment administratiu. En realitat, els hotelers van haver de recórrer a un auditor –en aquest cas, l'antic director general de Caldea, Joan Armengol– perquè coordinés la feina pendent.

«Cada entitat té una persona a la secretaria, però calia algú que coordinés la feina i establís els timings, tenint en compte que hi havia les festes de Nadal pel mig», va assenyalar Azurmendi.

Un dels temes que s'ha hagut de resoldre, per exemple, és el de les tarifes. «No és només que cadascuna de les entitats tingués les seves tarifes d'inscripció, sinó que, a més, estaven establertes per conceptes diferents», va puntualitzar el portaveu dels hotelers.

Les associacions hoteleres han elaborat conjuntament el programa de la nova entitat, que conté els diferents aspectes que caldrà per assumir els reptes que es plantegen en el sector.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT