PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

La UE Santa Coloma es desmarca de la polèmica

L’empresa ZOE s’ha vist envoltada per una suposada estafa a l’estranger

Per El Periòdic

Un partit de la UE Santa Coloma.
Un partit de la UE Santa Coloma. | Xavi Miró / FAF

La UE Santa Coloma va voler llançar un comunicat ahir per desmarcar-se de la polèmica que envolta l’empresa ZOE, patrocinadora de l’equip, en relació amb una suposada estafa piramidal a l’estranger.


El club va explicar que «l’empresa ZOE, ara com ara, té un contracte amb nosaltres de patrocini, però cal aclarir que cap persona vinculada professionalment amb aquesta empresa pertany a la junta directiva del club, ni disposa de cap altre càrrec dins del mateix».


Des de l’entitat colomenca es va remarcar que «el club no té res a veure amb l’activitat empresarial d’aquesta empresa, però sí que podem dir que fins a la data d’avui ells sempre han respectat el nostre contracte de patrocini, el qual vàrem signar al mes de novembre». Amb aquestes declaracions oficials, la UE Santa Coloma busca que «es respecti l’honorabilitat d’un club amb més de 35 anys d’història», mentre que la justícia continua investigant, sobretot, l’activitat de ZOE a l’Argentina, i s’haurà de veure si aquestes operacions que s’encarregaven de moure una gran quantia de diners no estigui extrapolant-se a altres delegacions d’aquesta. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT