PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

La selecció benjamí es prepara per al Torneig Ciutat de Berga

Roger Nazzaro i Joan Carles Ruiz se situen al capdavant de l’equip de la FAF

Per El Periòdic

Un entrenament de la selecció benjamí.
Un entrenament de la selecció benjamí. | Xavi Miró / FAF

La selecció de futbol en categoria benjamí pertanyent a la Federació Andorrana de Futbol (FAF) va realitzar els darrers entrenaments amb el cap posat en aquest diumenge a Berga. Allà, l’equip de Roger Nazzaro i Joan Carles Ruiz disputarà la 8a edició del Torneig Ciutat de Berga, en una competició en la qual els hi esperen rivals de molta entitat, com pot ser el Vila-real, rival dels del Principat a la fase de grups.


Aquest combinat es tracta d’un grup de 14 jugadors arribats dels diferents clubs adscrits a la Federació Andorrana de Futbol, i s’han estat entrenant regularment un cop per setmana des del mes de novembre. Per a ells, Berga serà un pas més cap a la seva preparació, i gairebé tots els presents a la gespa es van mostrar molt il·lusionats per poder participar en aquesta mena de campionats, contra equips que poden veure a la televisió.


A Berga, a banda del Vila-real, també hi haurà equips de renom com l’FC Barcelona, Osasuna, l’Espanyol o el Girona, entre molts altres.


«Serà un moment màgic per a tots ells, gairebé com un Nadal per a un nen al qual li agradi el futbol», va declarar Nazzaro mentre recordava el seu pas, també quan era petit, per aquesta mena d’esdeveniments. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT