PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

El Río Duero de Folguera comença el camí de la Copa

Els de Sòria enceten avui el campionat i es veuran les cares amb el Melilla

Per David Sansaloni

Folguera durant un partit d’aquesta temporada.
Folguera durant un partit d’aquesta temporada. | @xavifol

Las Palmas de Gran Canaria acollirà des d’avui una igualada Copa del Rei en el Centre Insular d’Esports. Els vuit millors conjunts de la primera volta de la Superlliga espanyola competiran pel primer títol de l’any, i juntament amb el vigent campió i amfitrió, el CV Guaguas, també estaran presents l’Unicaja Costa d’Almeria, el Melilla Sport Capital, el Conectabalear CV Manacor, el CV Terol, el Fenie Energia Mallorca Voley Palma, el Rotogal Boiro i, finalment, el Río Duero Soria, encapçalat per l’andorrà Xavi Folguera.


De fet, seran els de Sòria els que encetaran el torneig en el partit que disputaran avui, a partir de les 10.00 hores, davant el Melilla Sport Capital. El conjunt de Folguera arriba amb molt bones sensacions després de vèncer el CV Guaguas en un partit que no es va decidir fins al final, i on van haver de remuntar un primer joc en contra, tenint la capacitat per no cedir-ne un altre i tancant finalment la victòria.


El pavelló de los Pajaritos no sap el que és veure perdre el seu equip  a casa, signant 10 de 10 victòries, i ara hauran d’extrapolar aquesta dinàmica a fora, en un escenari molt diferent del que es pot acostumar a veure en els partits de la lliga regular. 


«Ens espera una Copa del Rei interessantíssima, en la qual els grans de la competició lluitaran contra equips cada vegada més pròxims a ells en nivell, i en la qual les sorpreses cada vegada són menys sorpreses. Una Copa amb una igualtat entre equips i inèdita fins avui», es va declarar des del club.


Per la seva part, Folguera va declarar que «la Copa sempre és una competició maca, i tenim ganes de seguir demostrant el que som». L’objectiu principal per als celestes serà fer una bona actuació per consolidar-se com un dels equips més en forma d’aquesta temporada. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT