PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Un documental recorda els 40 anys del Govern

El treball s’estrenarà a Andorra Televisió el 15 de març a les 21.15 hores

Per El Periòdic

Gallardo i Mujal, ahir en roda de premsa.
Gallardo i Mujal, ahir en roda de premsa. | SFGA/JAViladot

El ministre de Presidència, Economia i Empresa, Jordi Gallardo, i el director de Ràdio i Televisió d’Andorra, Xavier Mujal, van presentar ahir 'Gov 40: la modernització d’un país'. Es tracta d’un documental d’una hora de durada realitzat per Andorra Televisió i que fa un recorregut als 40 anys de trajectòria del Govern d’Andorra.

S’emmarca, tal com va apuntar el ministre, en les diferents accions que s’han organitzat per commemorar el 40è aniversari de la creació de l’Executiu. Així, el documental busca "posar en valor el rol d’aquesta institució i veure com amb la seva creació s’ha transformat també el Principat", tal com va apuntar el ministre. La peça, realitzada per Albert Aymamí, Ester Pons i Xavier Boix, dona continuïtat al documental que va fer-se fa 20 anys i que recollia els primers anys d’història del Govern. Per a Mujal, "es tracta d’una peça audiovisual feta des de l’anàlisi i la recerca que permetrà conèixer el país i les seves característiques, tant per als residents com per a les persones que viuen fora".

El documental s’estrenarà a Andorra Televisió el 15 de març a les 21.15 hores. El mateix dia es farà també una presentació oficial per a les autoritats als cinemes illa Carlemany, i se’ls entregarà un USB que inclourà aquesta peça audiovisual i també la que va estrenar-se ara fa dues dècades. Precisament aquesta segona proposta es tornarà a difondre per ATV el 16 de març després de l’Informatiu Vespre.

PUBLICITAT
PUBLICITAT