PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Els casos actius sobrepassen els 700, amb prop de 60 nous positius

Nou persones continuen a planta de l’hospital i cinc més es troben a l’UCI

Per El Periòdic

Una ambulància a l’entrada d’Urgències de l’hospital.
Una ambulància a l’entrada d’Urgències de l’hospital. | Arxiu ANA

El Ministeri de Salut va informar ahir que s’havien detectat 57 nous positius en les darreres 24 hores que eleven la xifra total de casos des de l’inici de la pandèmia a 37.958 persones. Tot i que s’han reduït el nombre de nous contagiats per dia, els casos actius han augmentat en 16 respecte a aquest dimecres, situant-se en 711, sobrepassant la xifra dels 700. Durant la jornada d’ahir només hi va haver 41 altes i el nombre de persones que han superat la malaltia és de 37.096. El total de defuncions es manté en 151, després de la darrera mort aquest dimarts.

A l’hospital Nostra Senyora de Meritxell, la pressió sanitària es manté en unes xifres similars a les registrades el dia anterior. Així doncs, fins a nou persones continuen ingressades a planta i cinc més es troben a la Unitat de Cures Intensives (UCI), tres de les quals sota ventilació mecànica. Quant a la població escolar, hi ha una millora respecte d’aquest dimecres amb dues aules menys afectades per la covid-19. Actualment, només resten set aules sota vigilància passiva.

Finalment, des de l’inici del pla de vaccinació, ja s’han administrat un total de 155.672 vacunes: 57.976 primeres dosis, 57.225 segones i 40.471 terceres.

PUBLICITAT
PUBLICITAT