PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

El Govern i l’UdA signen un contracte de 2.967.629 €

Es modifica el reglament de l’Agència de Qualitat de l’Ensenyament Superior

Per El Periòdic

La façana de l’UdA.
La façana de l’UdA. | ARXIU ANA

El Consell de Ministres va aprovar ahir la signatura del contracte-programa per al 2022, que firmen la ministra d’Educació i Ensenyament Superior, Ester Vilarrubla, el ministre de Salut, Joan Martínez Benazet, i el rector de la Universitat d’Andorra, Miquel Nicolau, amb un import de 2.967.629 euros.

La Llei d’Ensenyament Superior recull que la relació entre el Govern i les institucions d’ensenyament superiors públiques que no depenen de l’Executiu s’han de materialitzar en un contracte-programa que pot ser anual, o plurianual. El text estableix cap on s’orientarà el centre universitari i també les transferències que rebrà per part del Govern. En aquest sentit, el ministre Portaveu, Eric Jover, va anunciar que les noves activitats consisteixen en el disseny d’itineraris i plans d’estudis per als màsters i els bàtxelors, la consolidació de l’anglès i la promoció de la mobilitat acadèmica dels estudiants.

D’altra banda, el Govern va anunciar la modificació del reglament de l’Agència de Qualitat de l’Ensenyament Superior (AQUA). En aquest sentit, el nou text estipula que la comissió de l’organisme ha d’estar formada pel director de l’AQUA, en tant que president, i per, com a mínim, dos membres vocals, un dels quals assumeix el càrrec de vicepresident. A més, cal que els vocals tinguin una trajectòria a l’àmbit de l’Ensenyament Superior, coneguin el context andorrà i no tinguin un conflicte d’interessos per exercir. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT