PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Encamp renova el suport a l’esquiador Roger Puig

El de la FAE serà l’únic esportista andorrà en participar en la cita

Per El Periòdic

Fernàndez, Mas i Puig durant la recepció a l’esportista.
Fernàndez, Mas i Puig durant la recepció a l’esportista. | Comú d’Encamp

La cònsol major d’Encamp, Laura Mas, i el conseller d’Esports, Infància i Joventut, Xavier Fernàndez, van rebre ahir al Comú d’Encamp l’esportista, també encampadà, Roger Puig, just el dia abans de la seva marxa cap a Pequín per participar en la cita olímpica en la modalitat d’esquí adaptat. 


Durant la trobada, la cònsol major va fer entrega a l’esquiador d’una samarreta tèrmica logotipada amb la marca d’Encamp-El Pas de la Casa. «Volem traslladar-te tot el suport dels encampadans i encampadanes, i que ens sentis molt a prop durant la competició», va dir Mas. La mandatària li va desitjar «molta sort», i sobretot li va manifestar el reconeixement perquè «la participació en uns Jocs ja és un èxit esportiu».


Per la seva part, Puig va agrair el suport del Comú d’Encamp i va explicar que «afronto aquest repte amb més experiència que la primera vegada», on va participar a Pyeongchang l’any 2018, i «content pels bons resultats» que ha obtingut aquesta temporada, on s’ha situat entre els referents mundials de l’esquí adaptat.


El de la Federació Andorrana d’Esquí (FAE) serà l’únic esportista andorrà que participarà als Jocs Paralímpics de Pequín 2022, i amb ell estaran el seu entrenador, Jordi Carbonell, el cap d’equip i skimann, Ignasi Puig, i com a tècnic, Isabel Davi. L’andorrà afronta la cita «preparat i amb molt bones sensacions». 

PUBLICITAT
PUBLICITAT