PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Caldea amplia l’aforament i reprèn l’espectacle Hydrox a l’spa central

L’spa termal ja ha venut el 60% de les places disponibles per carnaval

Per El Periòdic

Vista del termolúdic.
Vista del termolúdic. | Caldea

Caldea amplia l’aforament al voltant del 70% i reprèn el show acrobàtic Hydrox de cara a la Setmana Santa per tornar a amenitzar els matins i les nits al termolúdic, entre altres actes. D’aquesta manera, l’espectacle de teles que es combina amb una actuació de veu en directe i jocs de llums i d’aigua, es podrà veure un cop més a la llacuna central de l’spa més gran de Caldea.

Fa unes setmanes que es va ampliar l’aforament dels spas, cosa que ha permès incrementar una mica el nombre de places disponibles. Les xifres d’afluència estan encara per sota de les del 2020, ja que tot i aquesta petita ampliació encara hi ha menys disponibilitat d’entrades per garantir la seguretat, la salut i el confort dels clients. A més a més, encara no s’han recuperat els visitants internacionals, com els russos, i han disminuït els grups d’escolars que acudeixen entre setmana.

En aquesta ocasió, és Inúu, l’spa només per a adults de Caldea, el protagonista de la darrera proposta que ofereix el centre termolúdic perquè les estades siguin encara més remarcables. Durant les nits dels divendres i dissabtes de tot l’hivern, s’organitzen les Champagne Spa Sessions. Des de les 18.00 hores fins a les 22.00 hores als visitants se’ls ofereix una copa de xampany, en un ambient íntim i amenitzat amb sessions de música en directe cada 15 minuts, al Berlingot, amb una capacitat limitada de 15 persones en cada sessió. Per Carnestoltes i Setmana Santa es duran a terme més sessions si les condicions sanitàries permeten seguir amb l’ampliació d’aforament.

A banda d’aquesta animació, Inúu compta amb una bateria de tallers wellness d’accés gratuït per la compra de l’entrada. Entre els més concorreguts destaca el concert de Bols Tibetans i darrerament s’han incorporat les sessions de mindfulness Movements i el taller d’alimentació Ying-Yang. 

 

Bon ritme per carnaval
 

De cara la setmana que ve, l’spa termal ja ha venut un 60% de les places disponibles i es preveu que durant els pròxims dies el ritme de reserves s’intensifiqui.

Likids, l’spa d’accés exclusiu per a infants de tres a vuit anys, tindrà un calendari especial d’activitats per Carnestoltes i els infants podran endur-se una màscara que hauran pintat a la sauna-lounge i una fotografia instantània de record. L’spa infantil també comptarà amb aquestes animacions per Setmana Santa. 

Amb aquestes propostes, Caldea vol consolidar-se com una alternativa d’oci i d’après-ski. Per això, les visites pretenen anar més enllà del gaudi de les aigües termals, oferint animacions i una experiència alternativa que es pot completar amb els tractaments dels spas i l’oferta gastronòmica dels restaurants. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT