PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

El Club Artística Serradells es classifica per a la segona fase

Els tres equips del Principat segueixen endavant a la Competició Regional de la categoria Federal A

Per El Periòdic

Un instant de la competició.
Un instant de la competició. | Club Artística Serradells

El Club Artística Serradells va aconseguir classificar-se per a la segona fase de la Competició Regional per equips de la categoria Federal A. El club va participar amb tres equips a Pamiers el passat dia 13, i tots ells podran seguir endavant en el campionat, segons va comunicar ahir la Federació Francesa de Gimnàstica.

Júlia Vilanova, Lucía Martínez, Ona Betrian, Marta Valero, Mar Sousa, Júlia Noguer, Eugénie Ponsolle, Ainhoa Escabias, Maïana Alvez, Naroa Perez, Clàudia Soldevila i Leire Soares serna les representants del Principat. 

El Club Artística Serradells participarà en tres categories diferents:


•    10 ans et plus. Amb les gimnastes Júlia Vilanova, La Lucía Martínez, l’Ona Betrian i a la Marta Valero. Aquest equip va quedar segon a la darrera competició i va sumar un total de 122,500 punts. Es van quedar a 7 punts de les primeres classificades.
•    12/15 ans. L’equip format per la Mar Sousa, la Júlia Noguer, l’Eugénie Ponsolle i l’Ainhoa Escabias va aconseguir un total de 98,050 punts i van pujar al segon graó del podi, a 28 punts de les primeres classificades. 
•    10/13 ans. La Maïana Alvez, la Naroa Perez, la Clàudia Soldevila i la Leire Soares es classifiquen després de sumar un total de 67,100 punts.

PUBLICITAT
PUBLICITAT