PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Machado formarà part de l’estructura del DPK Racing

L’andorrà podrà disputar tots els campionats FIA del curs

Per El Periòdic

Machado a la ROK Cup.
Machado a la ROK Cup. | FotoEsport

El bon treball portat a terme per Àlex Machado durant la passada temporada en la disciplina del karting ha tingut finalment una bona recompensa de cara a la nova campanya recentment començada. El pilot andorrà entrarà a formar part de l’estructura del reconegut equip DPK Racing, la qual cosa li permetrà disputar tots els campionats FIA previstos en el calendari d’aquest any.


Per primera vegada en la seva dilatada trajectòria esportiva, el del Principat disputarà tots els meetings 2022 de les EuroSeries i dels Campionats d’Europa, del Món i Champions of the Future (COTF) de l’especialitat, en la categoria sènior. Així doncs, a part de traçats italians o espanyols, en els quals ha competit en diverses ocasions, tindrà l’ocasió de mostrar les seves habilitats a Portimão (Portugal) o Kristiansta (Suècia), per esmentar alguns dels quals, fins a aquesta temporada, no havien estat entre els visitats pel jove pilot andorrà.


«Competir amb els millors en competicions CIK FIA és un pas endavant molt important, encara que també haig de reconèixer que la responsabilitat d’estar entre els capdavanters a nivell mundial, també augmenta», va declarar Machado, mentre afegia que «estic preparat per a afrontar el repte, i per ganes i treball no quedarà». 

PUBLICITAT
PUBLICITAT