Xavi Cardelús renova el seu acord amb Avintia ER

El pilot andorrà podrà disputar la Copa del Món Enel de MotoE 2022

Cardelús amb Avintia.
Cardelús amb Avintia. | Cardelús Racing Team

Xavi Cardelús i l’equip Avintia Esponsorama Racing van renovar l’acord que permetrà que el pilot andorrà disputi la Copa del Món Enel de MotoE 2022 a les files de l’equip amb el qual ja ha participat en dues edicions d’aquesta competició reservada a les motos elèctriques. Cardelús, que la passada temporada va sumar 21 punts després de patir diferents incidents que no li van acabar de permetre situar-se entre els sis primers classificats de la categoria, va valorar molt positivament l’acord amb la formació de Raúl Romero.

«Estic molt agraït a l’equip Esponsorama Racing per haver renovat la confiança en mi i afrontar junts aquest projecte de MotoE per tercera temporada consecutiva. Crec que després de dos anys treballant conjuntament, aquest pot ser el de la nostra consolidació i demostrar del que som capaços», va declarar el pilot del Principat.

«Al llarg dels dos anys de col·laboració, hem anat creixent, tant jo com a pilot, com l’equip en el coneixement de la moto i aquest 2022 pot ser l’any de treure rendiment de la feina feta fins ara». Respecte el plantejament de la temporada, el pilot andorrà va afegir que «aquesta competició te poques curses i qualsevol incident penalitza molt des del punt de vista de la classificació general, però l’objectiu és anar cursa a cursa i fer-ho el millor possible. L’any passat, després d’una bona pretemporada, em va faltar aconseguir alguns bons resultats a causa de diferents incidents, però crec que si tot va bé, hauríem d’estar al voltant del Top6. La dificultat de tot plegat és que les curses són molt curtes i s’entrena molt poc al llarg del cap de setmana a causa de l’autonomia de les bateries i els horaris de MotoGP. D’altra banda, les motos són radicalment diferents a una Moto2 o una Superbike i això sempre comporta una complicació afegida. Tot i això, treballant be podem assolir els objectius».

El 7 de Març és la data a partir de la qual està fixat el test de pretemporada al circuit de Jerez.