PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

L’Opti-k s’endú el primer premi del 24è concurs d’aparadors de Nadal

L’acte privat amb els guanyadors va tenir lloc ahir a la Cambra de Comerç

Per El Periòdic

L’aparador de Nadal del comerç l’Opti-k, guanyador del 24è concurs.
L’aparador de Nadal del comerç l’Opti-k, guanyador del 24è concurs. | Cambra de Comerç

L’Opti-k ha estat el guanyador del millor aparador del 24è Concurs d’aparadors  Nadal del Principat pel 2021 sota el títol El pare Noel i els Reis teletreballen. La botiga, situada a Andorra la Vella, ha estat premiada amb una inscripció gratuïta pel proper Retail Tour a una ciutat Europea de referència, segons va informar ahir la Cambra de Comerç, Indústria i Serveis d’Andorra en un comunicat.

L’entrega va tenir lloc ahir a les 15.00 hores a la seu de la Cambra de Comerç, tot i que l’acte estava previst pel dia 12 de gener, però es va haver de posposar a causa de la situació de la pandèmia. Per això, s’ha concebut com un acte privat amb els guanyadors. L’entrega de premis va comptar amb l’assistència del ministre de Presidència, Economia i Empresa, Jordi Gallardo i el president de la Cambra de Comerç, Indústria i Serveis, Josep Maria Mas; i els patrocinadors del concurs: MoraBanc, Ski Andorra, Andorra Sostenible i Unicef, els quals van lliurar els premis temàtics.

L’aparador guanyador va destacar per la seva originalitat fent ús de la tècnica de «fer volar» els regals de Nadal, de manera que semblava que travessaven el vidre com si no hi hagués vidre. Segons el jurat «l’estratègia de la composició i l’harmonia dels regals denota una gran preparació i anticipació en l’execució d’aquest aparador, escenari de sorpreses, molt original».

El projecte finalista, que ha guanyat un forfet de temporada de Ski Andorra, ha estat la sabateria Mephisto amb l’aparador Fantasia de Nadal, on va destacar la decoració aèria amb boles de Nadal. El jurat va fer menció de la composició «exquisida» i «ben coordinada» amb una distribució de la gamma de colors de les boles de Nadal que està col·locada estratègicament «de manera perfecta».

Altres aparadors que es van premiar van ser el Bespoke Closet amb El cotxe de les il·lusions com el més original, Viladomat amb A Stellar Christmas per a l’impacte comercial i Petit Albert amb Somiar és volar per a la qualitat artística. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT