Adrià Regada venç al provincial de Barcelona

Juntament amb ell, un total de set corredors del país van disputar la competició en les seves respectives categories

Regada, al podi.
Regada, al podi. | Adrià Regada

El jove ciclista andorrà Adrià Regada va sortir vencedor al provincial de Barcelona de BTT Open Barcelona 2022 en categoria júnior. Cal destacar que Regada va caure durant els primers compassos de cursa, arribant a perdre fins a 20 posicions i un munt de temps, però va aconseguir remuntar fins a col·locar-se en l’esglaó més alt del podi.

Juntament amb ell, un total de set corredors del país van disputar la competició en les seves respectives categories, formant part del nou equip creat per a la formació dels joves, el Jormabike-ACA. Entre els més destacats, Roger Turner es va fer amb la quarta posició en júniors, mentre que Stefan Ancion va fer el mateix, quart, però en la seva categoria sub-23.