PUBLICITAT

El BP rep amb urgències el perillós Ribera de Navarra

  • La FAM, present a la 4a edició de l'Open Altitoy amb cinc parelles
R. M. S.
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Carlinhos Foto: TONY LARA

La cita esportiva del cap de setmana esportiu al Principat és sense cap mena de dubte el matx del BP Andorra al Poliesportiu contra el Ribera de Navarra, el segon classificat de la Divisió de Plata del futbol sala espanyol, i un equip que posarà a prova la resposta dels locals davant de la mala ratxa de resultats. L'esquí de muntanya mana, però a França.

El BP Andorra té avui una qüestió d'honor. L'equip de Xavier De la Rosa necessita vèncer al Poliesportiu després de quatre jornades sense guanyar a casa i una ratxa de resultats impròpia de la seva qualitat. Els andorrans tenen el dubte de Cabinho, amb un fort cop, però per rebre el Ribera de Navarra a les 18.30 necessiten tots els efectius. Els navarresos són segons a la classificació.

Luz Saint Sauver acull avui i demà dos dies de molta intensitat amb l'esquí de muntanya. Es disputa a l'estació francesa la 4a edició de l'Open Altitoy, la cursa per equips puntuable per a la Copa d'Espanya d'aquest esport. Avui es donarà la volta al Midi de Bigorre (2.200m de desnivell), i demà es pujarà al cim de Luz Ardiden (1.800m de desnivell). La FAM compta amb cinc parelles: Joan Vilana-Joan Albós; Ferran Vila-Guilad Dodo; Jordi Cerro-Mingo Ruiz; Manel Pelegrina-Armand Jesús; i David Albós-Iván Vila.

El premi especial de diumenge serà pel futbol. Tot i que continuarà a Luz l'Open Altitoy d'esquí de muntanya, al Principat es viurà una nova jornada de la Lliga tant en Primera com en Segona Divisió. El partit més interessant serà el Pidasa Santa Coloma contra el líder Const. La Posa Lusitans, a les 16.00 a Aixovall. Mentrestant, el FC Andorra, líder, es jugarà les garrofes a les Borges Blanques amb la necessitat de vèncer per pressionar un Almacelles que en algun moment haurà de cedir.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT