Carla Mijares s’imposa a l’eslàlom FIS de Bormio

L’andorrana ha sabut lluitar en una pista amb una neu molt complicada

Carla Mijares al podi de l’eslàlom FIS de Bormio.
Carla Mijares al podi de l’eslàlom FIS de Bormio. | FAE

Carla Mijares va tornar ahir a la competició amb l’eslàlom FIS de Bormio (Itàlia), i ho va fer amb victòria, mentre que Íria Medina, a més, va ser quarta a la mateixa prova. Mijares va saber lluitar a una pista amb una neu molt complicada, segons va explicar el tècnic Josh Alayrach. «Les condicions no eren gens fàcils. Ha fet un esquí correcte a la primera mànega, amb el millor temps, i a la segona va ràpidament i acaba guanyant de bastant. És una bona feina per continuar construint de cara a les pròximes Copes d’Europa», va explicar Alayrach.

L’esquiadora de la Federació Andorrana d’Esquí (FAE) es va imposar amb un temps d’1.31.39, amb un marge d’1.13 respecte a la segona, la britànica Lois Jackson, i de 2.32 respecte a la tercera, la danesa Kristina Roer Madsen. Així mateix, Íria Medina va assolir la quarta posició, amb un crono d’1.33.79, a 2.40 de Mijares, mentre que, per la seva part, Jordina Caminal no va poder completar la primera mànega.

A la cursa masculina, Xavier Cornella tampoc va poder superar la primera mànega, en una cursa que va guanyar l’italià Davide Seppi, amb un 1.27.32. El segon eslàlom tindrà lloc avui, en la mateixa estació, tant femení com masculí, corresponent en aquest cas als Nacionals juniors britànics.

Finalment, ahir es va poder disputar l’eslàlom CIT de La Molina, amb força representació de corredors de l’EEBE. Pere Cornella va aconseguir el resultat més destacat amb un 8è lloc.