PUBLICITAT

Esteve, discret en el segon entrenament a Chamonix

EL PERIÒDIC
CHAMONIX

Periodic
Foto: EL PERIÒDIC

Ahir l'estació de Chamonix va acollir la segona jornada d'entrenaments de la Copa del Món amb una nova actuació discreta, fins i tot massa respecte a la del dia anterior, quan va fer millor crono sense ser bo tampoc. Si dijous va acabar 60è a més de 5s del millor, ahir va finalitzar la baixada el 65è amb un temps de 2min 09,25s, quan el vencedor, l'austríac Michael Walchhofer, va fer 2min 02,65s.

L'entrenador Simon Bastelica va assegurar ahir que desconeixien les raons per les quals Esteve va fer pitjor temps ahir respecte al dia anterior, sobretot «perquè no ha fet cap errada». La raó que s'esgrimeix és vent en contra, la qual cosa «beneficia als esquiadors amb més físic que Esteve».

Per altra part, ahir es va disputar un supergegant FIS citadina a Alpe d'Huez amb Jan Missé com el millor andorrà molt prop dels 100 punts FIS. També van córrer Robert Solsona, Pol Ferrer i Axel Esteve.

Així mateix, en snowboard, Maeva Estevez va ser ahir 30a al bordercross FISd'Isola2000. Nil Zamora va acabar 84è, mentre que Enric Fernández va ser 89è.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT