PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

L’Sportiva Skimo 2022 tanca amb èxit de participació

Prop de 500 competidors han pres part en les tres distàncies establertes

Per El Periòdic

Un instant de la cursa.
Un instant de la cursa. | Dani Catalán/ La Sportiva Andorra Skimo

Els participants de L’Sportiva Andorra Skimo es van trobar un excel·lent diumenge per gaudir de la pràctica de l’esquí de muntanya. Amb tres proves, la Banc Sabadell d’Andorra Skimo2, l’Altitud Skimo4 i l’Ordino Arcalís Skimo10, els prop de 500 participants que van prendre part en les tres distàncies es van poder treure l’espina clavada de la jornada de dissabte, on no va poder efectuar-se la Grandvalira Skimo6 a causa de la meteorologia. 


Pel que fa a les curses, els inscrits a la Ordino Arcalís Skimo10 només van fer la segona etapa, a causa de la suspensió de la primera, mentre que els traçats es van mostrar en perfecte estat i amb una neu de bona qualitat, cosa que va permetre a tots els participants gaudir d’uns recorreguts únics.


L’ambient a l’arribada va ser d’alegria i felicitat per als participants, ja que tots tenien el mateix objectiu: finalitzar la prova. L’organització va declarar haver rebut una bona valoració de tots els presents, cosa que certifica que L’Sportiva Andorra Skimo és una de les proves d’etapes del Pirineu amb més bona acollida.


Un cop finalitzada la prova, el director d’VSL Sports, Gerard Riart, va declarar que «estem satisfets de com ha anat aquesta edició, tenint present que ens hem tret l’espina clavada del dissabte». Riart va afegir que «cal destacar que ningú s’ha fet mal i hem tingut una diada més que agradable, que ens ha permès gaudir d’uns paratges espectaculars». 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT