PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

El VPC afronta un duel clau per la disputa del campionat

Les andorranes tornen a l’Estadi Nacional després de molts mesos

Per David Sansaloni

Les jugadores del VPC durant el darrer entrenament.
Les jugadores del VPC durant el darrer entrenament. | VPC Andorra Rugby XV

El VPC sènior femení torna a casa. Les andorranes disputen avui, a partir de les 17.00 hores, una nova jornada de la Primera Catalana, i ho fan davant el rival a batre: el GEiEG. 


Feia molts mesos que l’equip femení no jugava al Principat, i aquesta serà una gran ocasió per veure l’evolució de les jugadores dirigides per Dani Raya, que a la vegada podran gaudir de l’afició un cop més. «És un partit clau per a nosaltres. El GEiEG se situa en primera posició amb un partit més, mentre que nosaltres som segones, i per fi tornem a casa, que ja feia molts mesos que no jugàvem aquí», va declarar Raya, mentre afegia que «serà un partit molt dur, ja que és un dels rivals a batre aquest any. És veritat que en el duel d’anada vam vèncer, però ens va costar moltíssim i que segur serà un partit molt intens».


A més de les 23 convocades per Raya per a afrontar el duel, l’entrenador ha hagut de deixar fora un total d’11 jugadores del primer equip, fet que resalta encara més si cap el bon moment pel qual passa el rugbi femení al Principat. 

 

Les decles

 

Dani Raya - Entrenador del VPC femení

«És un partit clau per a nosaltres [...] i per fi tornem a casa, que ja feia molts mesos que no jugàvem aquí»

PUBLICITAT
PUBLICITAT