PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Jornada marcada pel derbi entre el líder i el segon classificat

Inter i Atlètic Club Escaldes s’enfrontaran aquest cap de setmana en més que un partit

Per El Periòdic

Bernaca, albanès de l'Inter, protegeix la pilota pressionat pel lateral de l'Atlètic Moi, en el derbi escaldenc de la segona volta.
Bernaca, albanès de l'Inter, protegeix la pilota pressionat pel lateral de l'Atlètic Moi, en el derbi escaldenc de la segona volta. | Xavi Miró / FAF

Inter i Atlètic Club Escaldes s’enfrontaran aquest cap de setmana en més que un partit. Els de Fede Bessone volen donar un cop de puny sobre la taula, mentre que els de Bori Moreno volen recuperar la primera plaça, que seria compartida.

El derbi escaldenc arriba aquest diumenge en la seva màxima expressió.Inter i Atlètic d'Escaldes són líder i segon classificat i, separats per 3 punts, el lideratge està en joc. La trepidant jornada 16 tindrà un altre duel en la lluita per Europa, entre Sant Julià i UE Santa Coloma, un un tercer entre rivals directes de la part baixa com són Carroi i Ordino. Tanquen la jornada dos equips necessitats de punts: FC Santa Coloma contra Engordany.

 

CE CARROI – FC ORDINO (11.00h – Twitch Fedandfut – Diari TV)

 

La jornada començarà amb un duel vital per CE Carroi i per FC Ordino. Dos equips que lluiten per mantenir la categoria i que necessiten els 3 punts d’aquest diumenge per fer un pas més cap al seu objectiu. El Carroi és hores d’ara cuer, amb 3 punts, i a 9 de la zona de promoció. De la seva banda, els ordinencs ocupen la sisena plaça i tenen 3 punts de marge sobre la zona compromesa.

 

 

UE SANT JULIÀ – UE SANTA COLOMA (13.30h – Twitch Fedandfut – Diari TV)

 

Duel en la lluita per Europa entre la UE Sant Julià i la UE Santa Coloma. Lauredians i colomencs necessiten els 3 punts per continuar aspirant a la part alta de la classificació. Els lauredians són hores d’ara tercers, a 2 punts d’Europa i si guanyen, ocuparan provisionalment la segona posició, a l’espera del derbi escaldenc. De la seva banda la UE Santa Coloma ocupa ara zona de play-off per la permanència i afrontarà el partit a 4 punts del seu rival.

 

INTER CLUB ESCALDES – ATLÈTIC CLUB ESCALDES (16.00h – Twitch Fedandfut – Ràdio Valira)

 

Partit en majúscules el que enfrontaran l’Inter Club d’Escaldes i l’Atlètic Club Escaldes. Líder, contra segon classificat amb només 3 punts de marge entre els de Fede Bessone, que ocupen la primera posició, i els de Bori Moreno. Si guanya l’Inter, podria marxar al capdavant de la classificació de fins a 5 punts. En canvi, si l’Atlètic suma els 3 punts tornaran a assolir el lideratge compartit amb els seus rivals d’aquesta setmana.

 

 

FC SANTA COLOMA – UE ENGORDANY (18.30h – Twitch Fedandfut)

 

La jornada es tancarà amb un apassionant duel entre el FC Santa Coloma i la UE Engordany. Duel que tots dos equips afronten amb l’única idea de sumar la victòria. Els colomencs, per continuar al play-off pel títol i qui sap si amb possibilitat d’apropar-se a zona europea. En canvi, els escaldencs busquen 3 punts per mirar d’apropar-se a la zona de salvació, o bé, allunyarse del descens directe.

PUBLICITAT
PUBLICITAT