PUBLICITAT

ESCALDES-ENGORDANY

Els ingressats a l’hospital per la covid baixen i sumen 10 pacients

Els casos actius créixen lleugerament, però es mantenen per sota de 800

Per El Periòdic

Imatge d’arxiu d’un sanitari fent proves.
Imatge d’arxiu d’un sanitari fent proves. | Maricel Blanch

El nombre d’ingressats per coronavirus a l’Hospital Nostra Senyora de Meritxell va anar ahir a la baixa. Les darreres tres altres al centre mèdic van situar en un total de 10 els pacients tractats, concretament, cinc a planta i cinc més a l’UCI, tots ells sota ventilació mecànica.

Tanmateix, en la jornada d’ahir es va veure incrementat el nombre de casos actius en coronavirus al Principat, sumant-ne 16 i situant-se en 743. Així mateix, segons les dades facilitades pel Govern, els nous positius detectats les darreres 24 hores van ser 70, elevant el total d’infectats al Principat a 37.522. En relació amb les altes, ahir sumaven 36.629 després que se’n registressin 54 més, i afortunadament, no es va haver de lamentar cap defunció, mantenint-se el nombre d’òbits en 150.
Sobre la població escolar, el Govern va precisar que hi havia 13 aules en vigilància passiva, quatre menys que el dia anterior, i cap en vigilància activa, confirmant una afectació molt baixa a l’entorn educatiu. I en darrera instància, Andorra ja comptava amb un total de 155.154 dosis de la vacuna administrada, 85 de les quals el dimecres. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT