PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Les seleccions nacionals ja tenen rivals per als campionats europeus

Andorra acollirà l’Europeu femení sub-18, organitzat per la FIBA, aquest estiu

Per El Periòdic

El combinat absolut en el darrer FIBa Small Countries, a Irlanda.
El combinat absolut en el darrer FIBa Small Countries, a Irlanda. | FAB

Les diferents seleccions nacionals de bàsquet ja tenen els rivals definits als quals s’enfrontaran aquest estiu en el marc dels diferents campionats europeus organitzats per la FIBA, després del sorteig realitzat ahir, a la localitat alemanya de Freising. L’absoluta masculina prendrà part en l’Europeu dels Petits Estats on ha quedat enquadrada en el grup A, on s’enfrontarà a Malta, que exercirà d’amfitriona i l’Azerbadjan; el grup B estarà format per Armènia, San Marino i Gibraltar. Els partits seran entre el 28 de juny i el 3 de juliol. Quant a la selecció femenina, en les mateixes dates jugarà contra Xipre, Kosovo, Noruega i Malta, en el grup únic del mateix campionat.


El combinat masculí sub-18 es desplaçarà, entre el 24 i el 31 de juliol, fins al Serravalle de San Marino per jugar contra Albània, Montenegro, Malta i la mateixa San Marino en l’Europeu C de la categoria, mentre, que la sub-16 viatjarà fins a Kosovo, on entre el 16 i el 22 de juliol jugarà contra Gibraltar, Moldàvia i Armènia, en el grup B de la mateixa competició per a la seva franja d’edat. Finalment, la sub-18 femenina, competirà a Andorra, on jugarà contra Albània i Malta del 26 al 31 de juliol, mentre que la sub-16 repetirà rivals en aquest cas, però es jugarà a Albània.

 

Andorra serà seu

 

La FIBA va designar el dimarts les seus per als diferents campionats d’Europa de bàsquet que s’han de disputar aquest estiu. Un d’aquests serà l’Europeu sub-18 categoria C, i es disputarà a Andorra entre el 26 i el 31 de juliol,  mentre que, pel que fa a l’organització, el mateix campionat es compondrà de dos grups. En el primer, a banda de l’amfitriona, hi haurà enquadrades les seleccions de Malta i Albània. D’altra banda, en el grup B, s’enfrontaran Geòrgia, Gibraltar i Moldàvia. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT