PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Joan Verdú serà nou soci d’honor del MoraBanc

El club homenatja d’aquesta manera el 9è lloc de l’esquiador als Jocs Olímpics d’Hivern a Pequín

Per El Periòdic

Verdú a Pequín.
Verdú a Pequín. | FAE

L’esquiador de la Federació Andorrana d’Esquí (FAE), i representant andorrà en els Jocs Olímpics d’Hivern que s’estan portant a terme a Pequí, Joan Verdú, es convertirà el pròxim diumenge 6 de març en nou soci d’honor del MoraBanc. 


El club «vol reconèixer amb aquesta distinció l’excepcional temporada de l’esquiador tricolor, que ha tingut fins ara el punt culminant amb el novè lloc en el gegant dels Jocs Olímpics de Pequín», va relatar l’entitat. Per la seva part, el president del MoraBanc, Gorka Aixàs, va declarar que «Joan [Verdú] va aconseguir tenir-nos a tots vibrant davant de la televisió, i el seu resultat va aconseguir il·lusionar tota Andorra», i també va voler afegir que «ens fa molta il·lusió que hagi acceptat rebre la distinció i que el nostre públic es pugui trencar les mans aplaudint i donant-li les gràcies pel que ha fet i el que farà». 


El MoraBanc torna a la competició domèstica al Poliesportiu en aquella mateixa data, el 6 de març, en un duel que tindrà lloc a partir de les 17.00 hores contra el Rio Breogán (si no canvia l’agenda), i durant aquest partit (abans de començar o durant el descans) és quan tindrà lloc l’acte commemoratiu per a Verdú. D’aquesta manera, el de la FAE passarà a formar part d’una selecta llista en la qual també hi ha l’actual pilot Albert Llovera, l’atleta Toni Bernadó, i la també esquiadora Mireia Gutiérrez com a esportistes, a més de Mossén Ramon de Canillo, entre d’altres. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT