PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Moreno sortirà amb el dorsal 23 a la combinada

La de la FAE inicia el descens a les 03.30 hores i l’eslàlom a les 07.00 hores

Per El Periòdic

Cande Moreno durant la prova de descens dels Jocs Olímpics d’Hivern 2022.
Cande Moreno durant la prova de descens dels Jocs Olímpics d’Hivern 2022. | Alexis Boichard Agence Zoom

Els Jocs Olímpics d’Hivern 2022, que estan portant-se a terme a Pequín, entren en la recta final pel que fa a la disciplina d’esquí alpí. L’última prova amb presència andorrana en aquest sentit serà la combinada d’avui, amb Cande Moreno en la línia de sortida. L’esquiadora de la Federació Andorrana d’Esquí (FAE) competeix amb el dorsal 23 a l’esquena, i pel que fa a la cursa aquesta començarà amb el descens a les 03.30 hores, mentre que l’eslàlom que completa la combinada serà a partir de les 07.00 hores (hora andorrana).


Moreno vol recuperar sensacions després del seu DNF (no finalització) en la disciplina de descens, que no va tenir cap repercusió, com a nota positiva, en l’estat físic de la del Principat. L’esquiadora compta amb una darrera oportunitat per demostrar el seu gran potencial.


Mijares i Medina, a Morzine

Les joves esquiadores de la FAE Carla Mijares i Íria Medina van tornar ahir a la competició. Ambdues ho van fer a l’eslàlom FIS de Morzine (França), però malauradament cap de les dues va poder completar la cursa a causa d’una complicada segona mànega. Mijares havia marcat el 17è lloc en la primera mànega, amb una diferència de +2.35 respecte de la primera classificada, mentre que Medina s’havia situat 26a, a +2.98. El segon eslàlom es disputarà avui. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT