PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

La clínica oftalmològica IMO Grup Miranza arriba a Andorra

El doctor Borja Corcóstegui treballarà periòdicament al Principat

Per El Periòdic

La nova clínica oftalmològica IMO Grup Miranza ubicada a la capital.
La nova clínica oftalmològica IMO Grup Miranza ubicada a la capital. | Clínica oftalmològica IMO Grup Miranza

L’IMO Grup Miranza, la prestigiosa clínica especialitzada amb més reputació a l’Estat espanyol, té a partir d’ara presència a Andorra, segons van informar ahir en un comunicat. D’aquesta manera, són ja quatre els centres que operen sota el paraigua de l’IMO Grup Miranza després que, des de la seva creació a Barcelona, Miranza iniciés una expansió que l’ha portat a obrir clíniques a Madrid i Manresa, a més d’un centre de consultes a la localitat de Terrassa.

El nou centre oftalmològic de Miranza, l’IMO Andorra, sorgeix després de l’adquisició del que fins ara era el centre Vallmedic Vision, clínica de referència al Principat, que destaca per comptar amb tecnologia avançada en cirurgia ocular i la trajectòria dels seus professionals, encapçalats pel doctor Ludger Hanneken, oftalmòleg alemany especialista en cirurgia refractiva i director mèdic del centre.

La seva incorporació a Miranza permet ampliar els serveis de la clínica i incloure més especialitats com ara retina o glaucoma, i comptarà amb la presència dels millors especialistes de Miranza, com la del doctor Borja Corcóstegui, director de l’IMO Grup Miranza Barcelona, que es desplaçarà periòdicament a Andorra.

Segons va explicar Corcóstegui, «l’arribada de l’IMO Miranza a Andorra marca un punt d’inflexió en el nostre grup, que ens permetrà estendre el lideratge i l’excel·lència de l’oftalmologia més enllà de les fronteres del nostre país. Això és sens dubte un reflex més de la feina que fem des de fa anys i de l’alt nivell dels professionals mèdics que integren Miranza».

Miranza ha iniciat la seva expansió fora d’Espanya amb la incorporació de l’IMO Andorra. Aquesta operació posa de manifest l’estratègia d’expansió de l’empresa, que preveu continuar el 2022 després d’haver tancat el 2021 amb cinc nous centres, quatre clíniques: Miranza COI, a Bilbao; Miranza Passeig Mallorca, a Palma; Miranza Clínica Begoña, també a Bilbao; Miranza Algesires, a Cadis, i un centre satèl·lit Miranza a La Línia, a la mateixa província.

PUBLICITAT
PUBLICITAT