El MoraBanc destrossa un Wroclaw sense opcions a casa

Els tricolor es redimeixen de l’últim partit d’EuroCup amb una actuació espectacular de Hannah

Per Àlex Pont

El número 11 del MoraBanc, Clevin Hannah.
El número 11 del MoraBanc, Clevin Hannah. | A. MARTÍN

El MoraBanc destrossa el Wroclaw amb una diferència abismal de 34 punts al lluminós i una dominació clara per part dels tricolor, que van presenciar com Clevin Hannah anotava un total de 18 punts.

La novena jornada d’EuroCup va començar amb un parell d’errades dels homes de David Eudal, una cistella de Meiers i una pèrdua de pilota del MoraBanc, la qual cosa no va oferir als espectadors del Poliesportiu bones sensacions. El base del Wroclaw va iniciar el setge a la base andorrana amb diversos tirs de fora a partir dels dos minuts. En aquest sentit, el conjunt dirigit per Andrej Urlep va prendre la iniciativa. Tot i això, el MoraBanc va reaccionar a la meitat del primer quart amb una demostració de tirs des de 6,75 metres de Crawford i Morgan, el qual va jugar amb les seqüeles d’una lesió al turmell. Al final dels primers 10 minuts, el marcador mostrava 24-20 amb un atac  per part dels tricolor que va requerir més concentració i nombrosos triples a ambdues bandes.

El segon quart va arrencar amb un triple de l’ex del Reial Madrid Nakic. Al minut i mig, els homes d’Eudal ja estaven a 14 punts per sobre al marcador. De la mateixa manera, Codi Miller-McIntyre es va encarregar d’anul·lar a l’estrella del conjunt polonès, el base Travis Trice, que, tot i que no va mostrar la seva millor versió, va anotar 16 punts i va deixar detalls tècnics per emmarcar. El conjunt andorrà va rebre les ordres d’Eudal per tal d’incrementar l’agressivitat a l’atac i així ho van fer amb uns minuts de qualitat de Llovet que va fer diana amb nombrosos tirs de dos.

Cal remarcar que els polonesos no van tenir gaire sort a l’hora de llençar des de 6,75 metres i l’afició del Poliesportiu es va animar a partir del tercer quart. En aquell moment es va produir el punt d’inflexió que va portar el MoraBanc a escapar-se de 20 punts. Paulí va destacar amb bones entrades i tirs de tres i la defensa es va mostrar infranquejable davant un Wroclaw que veia com s’acostava la desfeta.

Finalment, el conjunt polonès va intentar retallar el lluminós amb diverses cistelles de Kanter, però els locals es van acabar imposant amb un recital de llançaments, jugades i assistències acrobàtiques que van acabar d’enllestir la victòria del MoraBanc després d’haver viscut una derrota a la mateixa competició i un altre a la Lliga Endesa.