PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Un resident de 29 anys assegura haver patit discriminació laboral

El jove diu que l’encarregat el va prejutjar per la seva edat i nacionalitat

Per El Periòdic

Un moment del vídeo on el jove ensenya la denúncia que ha interposat.
Un moment del vídeo on el jove ensenya la denúncia que ha interposat. | El Periòdic

José Daniel Valencia Leon, colombià resident al país des de petit, va penjar ahir un vídeo a la plataforma de YouTube on explicava la discriminació laboral que assegura que va patir en una empresa de construcció d’Andorra. Valencia treballa en una empresa que s’encarrega d’enviar obrers a altres constructores per a facilitar mà d’obra.

Segons va detallar, al lloc on el van destinar l’encarregat el va fer fora presumptament per posar en dubte la seva professionalitat per la seva edat i nacionalitat. El jove manifesta que abans de poder demostrar com treballa, l’encarregat li va dir que «volia un home de 50 anys, portuguès, que sàpiga fer la feina». Finalment, el capatàs de l’obra va fer-lo marxar del lloc de treball després de parlar per segona vegada amb el superior de l’empresa d’on venia el jove.

Valencia va acabar el vídeo comunicant que ja ha interposat una denúncia per discriminació a la Policia i va animar totes les persones que s’han sentit discriminades en el seu lloc de treball i a tots els joves que estan treballant a la construcció a Andorra perquè no callin i ho denunciïn. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT