PUBLICITAT

Un torneig de pàdel contra el càncer infantil recapta més de 4.300 euros per Assandca

El president d'Assandca, Josep Saravia, ha agraït la donació

Per El Periòdic

Un moment de l'entrega del xec al president d'Assandca, Josep Saravia.
Un moment de l'entrega del xec al president d'Assandca, Josep Saravia. | Assandca

 

Aquest cap de setmana s'ha celebrat el torneig de pàdel organitzat per Sergi Zamora Muñoz per aconseguir fons per a la lluita contra el càncer infantil, amb el resultat de 4.325 euros que l'Associació Andorrana contra el Càncer (Assandca) destinarà a ajudar les famílies afectades per la malaltia.

Zamora va aconseguir que l'escola i empresa organitzadora d'esdeveniments 'Go and Pàdel' i Pàdel Serradells, que hi ha posat les instal·lacions, li donessin suport, i la solidaritat dels andorrans hi va fer la resta i les places per competir a les tres categories (masculina, femenina i mixta) es van exhaurir. Així, divendres i dissabte es va jugar la fase de grups, i el diumenge, les semifinals i la final. Zamora es mostra molt satisfet de l'èxit de la convocatòria i dels diners recollits i assegura que té "ganes de fer ja una segona edició".

El president d'Assandca, Josep Saravia, ha agraït la donació i ha exposat que "sabem que aquestes famílies es veuen tan sobrepassades que sovint no els és possible ni tan sols dirigir-se a nosaltres per explicar el seu problema o demanar ajuda. Per això, recalquem que ens trobem a la seva disposició en tot moment per tal d'acompanyar-los per trobar recursos".

L'entitat reconeix d'aquesta manera la dificultat per aconseguir recursos d'acompanyament o d'altre tipus des d'Andorra i per aquest motiu dona suport a qualsevol ajuda dirigida a organismes assistencials estrangers. Contràriament al que passa amb la radioteràpia, Assandca entén que no s'escau demanar un centre de tractament infantil.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT