PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Cande Moreno, preparada per a la prova de descens

L’esquiadora andorrana competeix amb l’objectiu de posicionar-se entre les 30 millors participants de la prova

Per El Periòdic

Cande Moreno a l’entrenament.
Cande Moreno a l’entrenament. | Alain Grosclaude Agence

L’andorrana ha competit aquesta matinada a la prova de descens de les olimpíades d’hivern amb l’objectiu d’intentar situar-se entre les 30 millors participants de la prova. Durant la jornada d’ahir va celebrar el segon dels entrenaments oficials (n’eren tres, però el del diumenge es va cancel·lar per mal temps) i ho va fer amb un crono de 1.36.14, a 2.96 del millor registre, que va ser de la suïssa Joana Haehlen, amb 1.33.18.

Durant els dos dies d’entrenaments van participar esquiadores que avui no han competit. Les seleccions tenen limitat el nombre de corredores per a la cursa, tot i que d’altres sí que poden prendre part de les sessions oficials d’entrenament, com, per exemple, les esquiadores que competiran a la combinada o que estan jugant-se una plaça dins del seu equip per al descens d’avui.

L’esquiadora andorrana va destacar que «demà ve la carrera, però avui ja m’he notat una mica millor, he pogut ajustar algunes línies, i en general, he fet una baixada sencera, ja que durant el primer entrenament no vaig poder acabar l’etapa». A més, va remarcar que «afronto amb moltes ganes la cursa i espero poder estar dins del top 30; avui al vídeo podrem veure bé on tinc reserva encara, per poder apretar més». 

PUBLICITAT
PUBLICITAT