PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

El MoraBanc rep un Wroclaw que necessita una victòria urgent

Els de David Eudal hauran de bregar contra Travis Trice, un dels millors bases de l’àmbit europeu

Per Àlex Pont

Drew Crawford en el partit contra la penya.
Drew Crawford en el partit contra la penya. | A. MARTÍN

El MoraBanc rep al Slask de Wroclaw aquesta tarda al Poliesportiu per intentar redimir-se de la patacada que va patir a Belgrad la setmana passada contra el Partizan. Aquest cop, però, la dificultat afegida serà que els polonesos sortiran a mossegar perquè necessiten urgentment una victòria per tenir opcions d’entrar als play off. D’aquesta manera, el conjunt andorrà també necessita emportar-se la victòria per pujar la moral i les sensacions d’empoderament, ja que ve d’experimentar dues derrotes consecutives (una a la competició europea i l’altra a l’ACB).

El segon entrenador del MoraBanc, Paco Vázquez, va declarar que «l’aturada arriba en un bon moment, perquè necessitem dur a terme una tasca de desintoxicació i de desconnexió per tornar amb més força i poder afrontar la part final de la temporada amb serenitat». El conjunt andorrà haurà de bregar amb un dels bases més ben valorats de l’àmbit europeu, l’americà Travis Trice. Si bé és cert que tot el bàsquet que juga el Wroclaw gira entorn la figura del base, el segon entrenador va assenyalar que «hem de pensar en el nostre joc i concentrar-nos en què competirem dignament». De la mateixa manera, Vázquez va recordar que «les petites errades passen factura i així es va demostrar a Santiago de Compostel·la, per tant, hem de concentrar-nos».

Per la seva banda, l’ala-pivot Conor Morgan va indicar que «per a mi, aquesta aturada que ve pròximament serà de vital importància per consolidar la recuperació de la meva lesió, ja que a Santiago no vaig poder donar la meva millor versió». Després de set dies fora, el canadenc va indicar que «l’equip es troba cansat després de set dies amunt i avall, però necessitem guanyar per pujar els ànims i hem de tornar a ser durs».

Cal destacar que avui es commemora el Dia internacional del càncer infantil i amb motiu d’aquesta jornada, al vestíbul del pavelló es posaran a la venda les polseres candela, els beneficis de les quals aniran dedicats íntegrament a Assandca per col·laborar en la lluita contra el càncer infantil. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT