PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

La festa del nòrdic clou amb la participació de 160 esportistes

Les proves han estat de ‘Skicross’, duatló, la Marxa Andorra Fons i les raquetes

Per El Periòdic

Pòdium de la prova per famílies.
Pòdium de la prova per famílies. | Naturland

L’estació d’esquí de fons de la Rabassa va acollir aquest cap de setmana la Festa del Nòrdic amb dos dies de competició i celebracions lúdiques. Entre els dos dies es va comptar amb uns 160 esportistes que van participar en les proves de Skicross, duatló, la Marxa Andorra Fons i la raquetada popular.

Dissabte va ser el torn de les competicions de Skicross i duatló, amb 10 categories per edats i gènere. En biatló categoria U10 es va imposar Llargui Nombiedro i Corentin Kergoat; en U12, Martina Torres i Bernat Melsió; en U14 Joana Puig i Mael Bernole; en U16 Berta Guitart i Pau Molins; i en U18 Martina Miquel i Lluis Solé. En el VIII Trofeu Skicross, també dissabte, els guanyadors en categoria U10 van ser Llargui Monbiedro i Roc Martí; en U12 Martina Torres i Bernat Melsió; en U14 Nelly Muller i Bernat Cadena; en U16 Berta Guitart i Arnau Miquel; i en U18 Martina Miquel i Luis Solé.

Diumenge va ser el torn del 32a Marxa Andorra Fons, dividida en dues curses, de cinc i de 10 quilòmetres. Els guanyadors de la cursa individual de 10 quilòmetres han estat Sadurní Betriu i Martina Cardona. Pel que fa a la cursa de cinc quilòmetres, els guanyadors han estat Thomas Pereiro i Naia González. La cursa familiar ha estat dominada pels Ruiz Giralt, i, en segon lloc, pels Melsió Pallerola, del NEC. La festa va cloure amb un dinar de germanor a les instal·lacions de la Cota 1600. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT