PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

L’equip nacional torna a destacar als europeus

Els resultats dels nou atletes durant els quatre dies de competició situen Andorra a la cinquena posició

Per El Periòdic

Oriol Olm a l’sprint race.
Oriol Olm a l’sprint race. | FAM

Els bons resultats acumulats pels nou atletes durant els quatre dies del Campionat d’Europa d’skimo han sumat perquè Andorra hagi aconseguit la 5a posició general en la classificació per països de les 18 nacions participants. Aquest TOP 5 aconseguit per l’Equip Nacional és un reflex de la bona feina feta a Boí Taüll. Cal destacar que l’any passat, es va assolir la setena  posició i, per tant, aquest resultat general és fruit de la feina feta en els anys anteriors per atletes i tècnics.

Guillem Campeny, tècnic de la Federació Andorrana de Muntanyisme (FAM), va destacar que la valoració general d’equip és molt positiva perquè «arribàvem als Campionats Europeus amb uns atletes que no tots formen part de l’equip nacional i hi havia una mica d’incertesa d’equip, però la dinàmica de grup ha sigut perfecta amb nou atletes que s’han ajudat entre ells, s’han complementat i s’han motivat per donar el seu 200% en totes les curses disputades». 

Els resultats dels joves esdevenen molt satisfactoris per l’esquí de muntanya «perquè amb ells, el futur andorrà d’aquest esport està assegurat i s’està creant i consolidant un grup molt potent de cara els pròxims anys. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT