PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

El MoraBanc viatja a Galícia per revalidar la ratxa a l’ACB

El conjunt andorrà lluitarà contra un dels rivals directes per la permanència

Per Àlex Pont

Miller-McIntyre intenta la cistella en una jugada del darrer partit de lliga.
Miller-McIntyre intenta la cistella en una jugada del darrer partit de lliga. | ACB PHOTO / A.MARTÍN

El MoraBanc visita el Fontes do Sar per revalidar la bona ratxa de victòries a la Lliga Endesa en un enfrontament contra el Monbus Obradoiro a una pista que sempre ha sigut molt complicada pel conjunt tricolor. Així ho va afirmar l’ala-pivot Nacho Llovet: «la pressió de l’estadi i l’afició serà un dels factors clau que hem de superar, ja que des que estem a l’ACB, tan sols hem pogut sumar una victòria a Santiago de Compostel·la».

El conjunt gallec liderat pel veterà Moncho Fernàndez, que porta al capdavant de l’Obradoiro des de fa més de 10 anys, oferirà una resistència severa sabent que el MoraBanc és un dels rivals directes per lluitar per la permanència a la màxima competició. L’entrenador del MoraBanc, David Eudal, va assenyalar que «hem d’estar al mateix nivell d’energia que el Monbus i, sobretot, cal que ens encarreguem d’anul·lar els seus punts forts, com el joc interior i els tirs d’un jugador de primera com ho és Kassius Robertson».

Així doncs, els tricolor han de batallar contra un equip molt compensat al qual se li sumarà la teranyina tàctica de Moncho sabent que es tracta de l’últim partit abans de l’aturada a la lliga ACB. Els d’Eudal han de mantenir la moral igual d’alta que després de les victòries contra el Reial Madrid i la Penya per tal de deixar de banda la patacada que van patir dimecres passat a l’Eurocup contra el Partizan a Belgrad. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT