PUBLICITAT

Encamp acollirà l'obra teatral 'Calladitas estáis más guapas' pel Dia de la dona

L'obra compta amb l'acompanyament de Maria Rosa al piano

Per El Periòdic

Obra de teatre 'Calladitas estáis más guapas' que es podrà veure a Encamp el Dia de la dona.
Obra de teatre 'Calladitas estáis más guapas' que es podrà veure a Encamp el Dia de la dona. | COMÚ D\'ENCAMP

 

La Valireta d'Encamp acollirà el Dia de la dona, el dimarts 8 de març, l'obra teatral 'Calladitas estáis más guapas'. Es tracta d'una comèdia multidisciplinària escrita i interpretada per dues dones, Jessika Rojano i Sil de Castro, que exposa la particular visió del món que tenen les seves protagonistes, dues còmiques conegudes pels seus monòlegs televisius. El passi serà a les 21.30 hores i les entrades es posaran a la venda a partir del dilluns 14 de febrer, amb un cost de 12 euros i es podran adquirir a la pàgina web del comú.

L'obra, que està dirigida i presentada per Jessika Rojano i Sil de Castro, compta amb l'acompanyament de Maria Rosa al piano i aplega cançons còmiques, improvisació, entrevistes i molt 'stand-up comedy'. 'Calladitas estáis más guapas' es va estrenar al festival de la comèdia feminista de Barcelona, que va tenir lloc al cafè-concert El Molino, i des de llavors ha tingut un gran acolliment per part del públic i de la crítica.

En la sessió que acollirà Encamp es podrà veure a grans còmiques consagrades, còmiques emergents i noves còmiques que desenvoluparan les seves rutines amb contingut feminista. Les creadores asseguren que l'espectacle és posicionat i irreverent i que és per a persones sense complexos i que siguin capaces d'escoltar veritats divertides fora de convencionalismes i amb reivindicació. A Encamp s'ha convertit en una tradició que el Dia de la dona inclogui, entre els actes commemoratius, una obra de teatre.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT