PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Detingut per conduir begut i atropellar un vianant a Soldeu, ferint-lo de gravetat

El conductor d’una ‘pickup’ Toyota Hilux s’encasta contra dos turismes a la Massana

Per El Periòdic

El sinistre provocat per la ‘pickup’ Toyota Hilux a la Massana.
El sinistre provocat per la ‘pickup’ Toyota Hilux a la Massana. | El Periòdic

El Cos de Policia va detenir aquest dijous a la nit un home no resident de 24 anys pels delictes contra la seguretat col·lectiva i contra la integritat física. Segons relaten les autoritats, l’home, que conduïa en estat d’embriaguesa un turisme Jeep Renegade amb matrícula espanyola a la CG2, a l’altura de Soldeu, hauria perdut el control del vehicle provocant l’atropellament d’un vianant, ferint-lo de gravetat, i causant danys materials a altres dos turismes estacionats al lloc, concretament a un Subaru Justy espanyol i a un Volkswagen Golf andorrà.

Els fets van tenir lloc a les 21.35 hores al punt quilomètric 17,300 de Soldeu. Després de practicar el pertinent control d’alcoholèmia, el conductor de 24 anys va donar un resultat positiu d’1,23 g/l, per la qual cosa va acabar detingut. Fins al lloc dels fets es va traslladar un equip del SUM, així com efectius dels Bombers, de la Policia i agents de circulació de Canillo.

D’altra banda, la Policia va detenir la matinada de dijous un resident de 33 anys després de provocar un accident de danys materials i donar positiu en el control d’alcoholèmia amb més dels 0,8 g/l a a l’avinguda del Ravell de la Massana a la CG4 del punt quilomètric 1. Segons van informar des del cos d’ordre, una dotació del cos es va desplaçar al lloc de l’incident a les 05.23 hores on van controlar el conductor implicat en l’accident, després de realitzar-li el control d’alcoholèmia on va donar un resultat positiu.

Tanmateix, segons van relatar, l’home conduïa una pickup Toyota Hilux amb matrícula andorrana i va impactar contra dos vehicles que es trobaven estacionats –una furgoneta Renault Kangoo amb matrícula andorrana i un Fiat Brava amb matrícula espanyola– en els quals en el moment de l’impacte no hi havia ningú a l’interior. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT